Привіт.
Я Кір Горшков. Чоловік, приватний інвестор, бізнесмен, дослідник.
Я допомагаю людям вийти на новий фінансовий рівень, більше заробляти, стати інвесторами, $ мільйонерами. Це все приклади живих людей, які є в комʼюніті Polza. Вони є на цьому форумі.
Я нижче представлюсь і запрошую тебе представитися і сформулювати свій запит.
З 35 років я живу на дохід від інвестиційної діяльності, досліджую культуру фінансів і стосунків в різних країнах. Встиг пожити в Європі, Каліфорнії, Дубаї, Тайланді, Балі, Майамі, зараз цей текст пишу в Португалії.
Досліджую світ, роблю арт, стендап, слухаю та граю електронну музику, займаюсь штучним інтелектом, допомагаю волонтерам, керую найбільшою міжнародною українською інвестиційною спільнотою.
Встиг побути на живому вулкані, поспілкуватися з шаманами, відчути вільне падіння, виступити со стендапом, отримати міжнародну рекламну нагороду, вивести компанію в ТОП ринку, тричи стати банкрутом, відновитися, зробити додаток на AppStore, написати книгу, пограти на Burningman.
В мене є план, як поступово збагатіти своє оточення по совісті, по душі і в кайф. Крок за кроком. Разом.
Я не обіцяю бути приємним. Обіцяю чесність, як воно є.
Від мене спочатку може регулярно бомбити. Це мій стиль.
А тепер давай познайомимося.
Напиши в коментарях нижче:
- як тебе звати,
- звідки ти,
- чим займаєшся для заробляння грошей, які проблеми інших людей ти вмієш вирішувати,
- чим саме я можу тобі допомогти в плані грошей (вийти з боргів, більше заробляти, створити капітал, стати інвестором, стати мільйонером),
- напиши, якщо ми з тобою раніше були знайомі, де саме ми понайомились, ябо якийсь може цікавий приклад з нашої взаїмодії.
Якщо я або однодумці з команди побачимо, що зможемо тобі допомогти, то зорієнтуємо ду і в якому форматі це може бути.
Багато інформації або є вже в додатку, або ми візьмемо це в роботу і це зʼявиться в додатку через певний час (лінк на додаток).
Поїхали.