Всім привіт, мене звати Ірина, я працюю в наймі з 19 років. Зараз мені 36. Більше 10 років в айті, останні 7 на управлінських позиціях. Мій хард скіл - рекрутинг і все, що з ним пов’язано.
Зараз я пройшла курс Інвестор і дуже рада, що увійшла в першу 10 щасливчиків, які мали змогу протестувати його.
Кіра знаю особисто, давно слідкую за діяльністю, раніше пройшла курс Гроші. Ось тому, коли побачила в інсті сторіс про новий курс, вирішила, що час настав.
Чесно кажучи, маю класну навичку - не очікувати від когось чи чогось щось конкретне, тому йшла на курс без цілей, планок і упереджень і без остраху. Але, тут думаю, що зіграло роль те, що Кіра знаю. Тому думка була: Буде корисно 100 відсотків. Але не більше.
Тому на виході отримала багато вау ефектів, а не тільки корисну інфу).
До курсу Гроші я готувалась, тому там буди конкретні цілі в цифрах, які вдалось досягти. На цьому ж курсі - мета була ознайомитись і приміряти на себе інвестиційні інструменти.
Зараз я в процесі створення власного портфелю і це просто круто!
Про сам курс і формат - конткретика, легкість, швидкість. Було супер класно і цікаво проходити, слухати, читати листи. індивідуальний підхід просто 🔥
Найбільший вау ефект був цілий розділ про емоції та стани і звʼязок з інвестуванням. Це те, про що ніхто не говорить, а воно блін ключове.
Дуже радію, що долучилась!
Дякую!
Попереду цілий світ інвестиційний, і він вже не такий страшний😀 завдяки вам!